Search

A tenger szívében online film


A tenger szívében online film
FILM MEGTEKINTÉSE
Mobi Dick valódi történetének eseményeit bemutató film az 1820-as évekbe kalauzol el bennünket. A történet középpontjában egy Essex nevű bálnavadász hajó mindenre elszánt legénysége nem várt kalandokba keveredik. Egyik küldetésük során egy hatalmas mamut méretű bálna támadja meg hajót melynek következtében az elsüllyed.
A támadást túlélt legénységnek minden bátorságát és kitartását össze kell szednie, ha túl akarják élni ezt a katasztrófát. A legénység megmaradt tagjai otthonuktól több mint 3000 mérföld távolságra a tenger közepén egy csónakban próbálják túlélni az emberfeletti megpróbáltatásokat.
A túlélők kis csapatának többek között át kell vészelnie a környező szigeteken élő kannibálok támadásait. Dacolni kell a viharokkal a pánikkal és kétségbeeséssel és elképzelhetetlen erőfeszítéseket kell tenniük, ha túl akarják élni ezt a kalandot és haza akarnak jutni.

Szereplők:

Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Tom Holland, Ben Whishaw, Michelle Fairley, Charlotte Riley, Brendan Gleeson, Paul Anderson, Benjamin Walker, Jordi Mollà, Joseph Mawle, Frank Dillane, Donald Sumpter, Jamie Sives, Sam Keeley,
A tenger szívében online film